Contour Design

Contour Design - dem der laver de ergonomishe rullemus - skulle have nyt professionelt website, fuldstændigt sprogversioneret på 8 sprog samt webshop i deres eget unikke design. Det hele styres i dag fra Umbraco naturligvis.

Contour Design

Professionelt design og CMS hånd i hånd

Contour Design er et levende bevis på, hvor let det er at integrere unikt professionelt design direkte i Umbraco. Derfor elsker designere Umbraco. En samarbejdspartner har leveret informationsarkitektur og design til det nye website, og IT FUTURE har stået for den tekniske implementering i Umbraco. Vi er fakisk ret stolte af resultatet.

Sprogversionering

Contour Designs nye website er i dag oversat på fem sprog, og tre flere er i skrivende stund på vej. Vi benytter Umbracos indbyggede oversættelsesværktøjer, og i samarbejde med et eksternt oversættelsesbureau, der laver det hårde arbejde, kan sprogversionering let klares med få klik direkte i Umbraco.

Webshop

På Contour Designs amerikanske website har vi udviklet en webshop med shopping cart og håndtering af betaling direkte på Contour Designs eget website. Bag kulissen integrerers der til en betalingsgateway, og brugeren oplever et strømlignet og brugervenligt købsflow. Det har aldrig været lettere at købe sig til bedre ergonomi og mindre risiko for muse-smerter.

Websites