Downtown

Downtown er den danske version af kæmpesuccesseen Groupon fra USA - du ved, halv pris på shopping, mad, oplevelser og wellness. IT FUTURE har udviklet platformen som Downtown startede på for over et år siden. På Umbraco selvfølgelig.

Downtown

Et rigtigt iværksætter-projekt

"Vi vil lave en kopi af Groupon i København - bare meget federe. Vi skal være i luften om 4 uger!"

Ca. sådan lød det da IT FUTURE gik med ind i Downtown projektet. Vi har udviklet Downtowns website med Umbraco som CMS, og på meget kort tid var vi klar med den første deal i København. I dag videreudvikles platformen dagligt, og bruges blandt andet på Take Offer samt i flere andre lande, hvor Downtown har udviddet sin forretning.

Danmarks hurtigst voksende internet-success

Målt på omsætning har Downtown været den hurtigst voksende internet-success i Danmark nogen sinde. Det har stillet store krav til hurtig udvikling og implementering af nye features, da der manøvreres i et farvand hvor nye konkurrenter stadig skyder op hver eneste måned.

Umbraco er et godt valg, hvis I har brug for at kunne tilpasse jeres website hurtigt, og realisere ønsker og krav fra f.eks. marketing eller en ledelse der gerne ser, at der er kort fra beslutning til handling.

Markedsføring via nyhedsbrev

Downtown markedsføres primært via et dagligt nyhedsbrev til flere hundrede tusinde modtagere i de største danske byer. Vi har udviklet integration til MailChimp, og nyhedsbrevene genereres direkte i Umbraco. Det kunne ikke være lettere for Downtowns redaktører, at få dagens tilbud sikkert frem til din inbox.

Website

Tilmeld dig Downtowns nyhedsbrev, og se dagens tilbud på www.downtown.dk